“Een foto van het zwart gat of van het oog van Sauron?”, vragen velen zich af.
Volledig scherm
“Een foto van het zwart gat of van het oog van Sauron?”, vragen velen zich af. © YouTube

“Foto van het zwart gat of het oog van Sauron?”: grapjes over zwart gat gaan viraal

Vandaag stelden enkele sterrenkundigen trots de eerste foto van een zwart gat voor. Een hoogdag voor de astronomie, maar ook voor flauwe moppenmakers op sociale media. We verzamelden de leukste grapjes.

7 reacties

  • Aaron lammens

    5 jaar geleden
    Weer zwarte gaten in de begroting te weiten aan alle zwarte gaten in onze economie elk zwart gat is voor de regering een extra inkomen want ook de regering zit met een zwart gat in hun hand
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Hoe belachelijk, dat is trouwens de echte foto niet. Nasa heeft zelf fotos gedeeld die vele malen gedailleerder zijn dan dit. En trouwens ook echt de moeite.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Waar is je zin voor humor Nicolas? Ik heb niet eens televisie, laat staan dat ik ooit 1 seconde naar brol als Temptation Island zou kijken. Op internet kijk ik haast uitsluitend naar documentaires over geschiedenis, wetenschap, ruimtevaart en techniek. Neil deGrasse Tyson is één mijn favorieten omdat hij er in slaagt om ook humor in zijn lectures te verweven. Deze humor zou hij ook kunnen appreciëren.
  • Ken Boedt

    5 jaar geleden
    Humor mag natuurlijk, zo zijn we er ook mee bezig. Ik moet wel zeggen dat de Amerikaanse uiteenzetting veel interessanter was dan deze in Brussel (met animaties en betere uitleg)
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Juist, Nicolas. De meesten die lachen zijn ook meestal diegenen die geen benul hebben waar het om gaat.