REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Britse media erg kritisch over nieuw uitstel: “Op weg naar vernederende Halloween-brexit”

De beslissing om de deadline voor de brexit te verschuiven naar 31 oktober, valt niet in goede aarde bij de Britse media. Verschillende kranten spreken donderdag over een "vernedering", of lanceren de nieuwe term "Halloween-brexit".

33 reacties

  • Willy Godu

    5 jaar geleden
    Het is weeral eens beslist om geen beslissing te nemen. En dat terwijl de BREXIT al achter de rug zou zijn geweest indien onze Europese "lijders" echte LEIDERS waren.
  • Jean Pollet

    5 jaar geleden
    zo worden wij " geleid " als een hondje door onze "sterke " EU. " Leiders " zonder ruggengraat ? Afspraken ? denken alleen aan hun job ( geld )
  • Ludo Reyniers

    5 jaar geleden
    Hoe kan ik anti EU stemmen?
  • Rudy Meert

    5 jaar geleden
    Wij hebben de Britten niet gestraft, daar hebben ze zelf voor gezorgd. Bangmakerij, valse beloften en misinformatie op de rekening van populisten heeft de Britse regering de das omgedaan. Ze hebben twee jaren onderhandeld, telkens met veel vertoon laten weten wat zij niet willen, wat zij wel willen is mij een raadsel.
  • Prop Vers

    5 jaar geleden
    Aweljaah,...doe er nog een half jaar bij..!! Wie gijzelt wie eigenlijk ...? Kan deze irritante schertsvertoning nu eindelijk eens ophouden.?