AP
Volledig scherm
© AP

Disney+ gaat in november de strijd aan met Netflix: abonnementen zullen goedkoper zijn

TVDisney heeft gisteren zijn plannen voor haar eigen streamingdienst ontvouwd, waarmee het mediabedrijf de strijd wil aangaan met Netflix. Disney+ zal vanaf 12 november beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en zal naar verwachting volgend jaar in Europa en andere werelddelen worden uitgerold, meldt Variety. De prijs zal alvast onder die van Netflix liggen.

6 reacties

  • Trony Pagulo

    5 jaar geleden
    Mensen zijn enorm gierig en zullen weer redenen vinden om over te klagen. Dit is spotgoedkoop, ook al kan het aanbod niet tippen aan Netflix. Ik heb momentezl een Netflix abonnement van 15 euro per maand en ik zal zonder enige twijfel Disney+ erbij nemen.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    goede zaak nu nog de internet abonnementen verplicht loskoppelen van de tv abonnementen want dat is pas geld over de balk gooien volledig achterhaald je moet betalen voor reclame zenders of gestuurd nieuws ..hoe zot is dat ? !
  • Resist You

    5 jaar geleden
    Niks te abonnementen het draait enkel om geld !Zeker bij techreuzen zoals Disney zei zijn sinds bestaan al lid van de orde 'mindcontrol'
  • Jens Vranckx

    5 jaar geleden
    gewoon switchen tussen de bestaande diensten. De ene maand Netflix, de andere Amazon Prime, dan Disney+, Youtube premium, ect. zo heb je het hele jaar iets te kijken
  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    Nu gaan alle streaming diensten wuiven met exclusiviteitscontracten. Heb je dan Netflix ga je kunnen fluiten om bepaalde films te zien en vice versa. Spijtig.