Olivier Deschacht, nu actief bij Lokeren.
Volledig scherm
Olivier Deschacht, nu actief bij Lokeren. © Photo News

Deschacht: “Ik kan begrijpen wat de fans van Anderlecht doen, sorry”

AnderlechtOlivier Deschacht (38), nagenoeg zijn hele carrière in dienst van Anderlecht, was uitgerekend vanavond te gast in de studio van Play Sports. En ook de verdediger kon zijn frustraties niet onder stoelen of banken steken. “Sorry, maar ik kan de reactie van de fans begrijpen”, zei de verdediger van Lokeren nadat ref Erik Lambrechts de match definitief staakte omdat de fans van paars-wit maar bommetjes en vuurwerk op het veld bleven gooien.

41 reacties

  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Zoals je zegt Deschacht. De Gewone Supporter Spendeert veel geld,dat hij zuur verdient heeft door hard te moeten werken om zijn ploeg mooi voetbal te zien spelen. Sponsoren mee de hoge lonen van sommige spelers en je mag gerust zijn dat ze ook mogen meebetalen zodat de V.I.P.kes in hun glazen kooi niks tekort komen. En dan krijg je dit. Supporters moesten overal ter wereld thuisblijven.
  • Patrick Van Mieghem

    5 jaar geleden
    Tja,dan is alles te begrijpen...goedgekeurd of niet? Niet meer voor herhaling vatbaar op TV deze jongen...
  • walter duerloo

    5 jaar geleden
    Dit is niet goed te spreken, ik vind dat een onnozele opmerking van de Deschacht!!!!
  • Kim Leys

    5 jaar geleden
    Vele mensen vragen het zich af hoe die vuurpijlen binnen in het stadion kunnen komen? Wel dat is eenvoudig, het fouilleren is 1 grote grap. Heb het verschil kunnen merken tussen bvb Paris SG - Anderlecht en Anderlecht - Sint Truiden. Bij de eerst match was het heftig; bij de 2e een lachertje. Ik had eender wat kunnen meenemen...
  • Frederik Lootens

    5 jaar geleden
    Deschacht jou uitspraken zijn zeker niet voor herhaling vatbaar.