© rr

Opmerkelijk duet: Dana Winner en Herman Van Rompuy zingen tegen terreur

Een opmerkelijk – zij het eenmalig – nieuw duo in de Vlaamse showbizz is opgestaan: op de deluxe-versie van Dana Winners album Puur met nieuwe Engelstalige tracks staat ook een duet met... Herman Van Rompuy.

jr

Liefde Wint Altijd is een nummer waarin ik zing dat liefde de sleutel is om terreur te overwinnen, een thema dat me zelf ook erg heeft aangegrepen dit jaar”, aldus de Limburgse zangeres. “Er zijn al genoeg duetten met andere artiesten, dus wou ik iets originelers vinden. Herman Van Rompuy heeft als Europees president jarenlang de landen van Europa verenigd én hij schrijft haiku’s, dat vond ik de ideale combinatie.”

“Toen ik hem voorstelde om een stukje parlando te brengen, hebben we eens afgesproken op zijn kabinet en de tekst doorgenomen. Hij vroeg nog enige bedenktijd en heeft dan toegehapt. Ik ga het nummer ook brengen tijdens mijn komende kerstconcerten en ik denk dat het voor veel mensen een kippenvelmoment zal zijn. Ik hoop dat liefde écht alles overwint, en dat we via dialoog tot een oplossing kunnen komen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER