Direct naar artikelinhoud

Taekwondo met de ballen van politici

Als de slechteriken uit Suicide Squad heel eventjes ongestraft de slechterik zouden mogen uithangen, wat zouden ze doen?

Will Smith (Deadshot):"Dan zou ik zeker iets seksueels doen. Ik zou niemand pijn doen, geen wagen stelen, niets. ik zou gewoon veel meer seks hebben. En interessante seksuele experimentjes uitproberen."

Margot Robbie (Harley Quinn): "Ik zou dingen breken. Ik mag hier een raam kapotslaan. Dat was een meisjesdroom. Hier mag ik niet alleen een raam ingooien, maar een hele glazen muur. Geweldig."

Cara Delevingne (Enchantress):"Wat zegt Margot? Glas breken. Wow, zo stout! Pas op of ik breek je venster! Nee, ik zou een bank beroven. We spreken in de veronderstellende wijze. Ervan uitgaande dat ik er achteraf geen last van heb. Ik zou een roofoverval plegen of een moord. Of als spion aan de slag gaan."

Joel Kinnaman (Rick Flag): "Ik zou een lijst van politici uitschakelen. En taekwondo doen met hun ballen."

Jai Courtney (Boomerang): "Mocht ik weten dat ik niemand pijn doe, dan zou ik wel een grote juwelierszaak willen binnenwandelen met een paar geweren, zonder te schieten en met een buit buitenwandelen die me wat ademruimte geeft. Maar zeker geen slachtoffers maken, want dan gaat je geweten knagen."