© VIER

Bullshit-decoder vertaalt Kris Peeters: “Wat is me dit voor een bende snotneuzen?”

Kris Peeters gaf donderdag, omringd door de top van de Antwerpse CD&V, een persconferentie om aan te kondigen dat hij de lijsttrekker van de partij wordt in de Antwerpse gemeenteraad. Het satirische tv-programma De Ideale Wereld was niet echt onder de indruk van de speech van de nieuwe leider en paste er de bullshit-decoder op toe.

JoRo

Antwerps CD&V-voorzitster Ariane Van Dooren mocht Kris Peeters aankondigen, maar heel veel overtuiging klonk er niet uit de woorden “unaniem, krachtig en enthousiast”, die ze voorlas. De bullshit-decoder vertaalde ze dan ook als: “Wouter Beke heeft ons godverdomme dik tegen ons goesting deze loser uit Puurs opgedrongen.”

De bullshit-decoder ontwaarde ook weinig respect van Kris Peeters voor de Antwerpse afdeling. “Wat is me dit voor een bende ongetalenteerde snotneuzen, gebuisde schepenen en het fossiel Marc Van Peel”, registreerde die.

De bullshit-decoder las ook de gedachten van Havenschepen Marc Van Peel, die er maar beteuterd leek bij te staan. Toen Kris Peeters op het einde van de persconferentie alvast zei dat hij niet zou antwoorden op inhoudelijke vragen, dacht Marc Van Peel: “Omdat ge er geen kloten van kent, debiel.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer