Het 'huilende' paard in Sprundel
Volledig scherm
Het 'huilende' paard in Sprundel © Facebook

Dubbel verdriet bij paardenfokker: na miskraam nu ook ‘huilende’ merrie overleden

Groot verdriet bij de paardenfokkerij van Van der Sanden in het Nederlandse Sprundel. De merrie die vrijdag ‘huilend’ werd gefotografeerd na een pijnlijke miskraam, is dit weekend alsnog aan haar verwondingen overleden. Op sociale media werd eerder diep ontroerd gereageerd op de foto van het paard met een traan in haar ooghoek.

3 reacties

  • Nathalie Peeters

    5 jaar geleden
    Ga maar is in Iper in de fotokijkkasten vd 1e Wereldoorlog zien. Bijna alle paarden die uit de kraters proberen te geraken, zijn aan t huilen.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Waarom zou een dier niet kunnen huilen? Ze zijn een levend wezen met gevoelens net als de meesten onder ons. Alleen met een ander design.
  • chantal browaeys

    5 jaar geleden
    Waarom zou een dier niet kunnen huilen ? Ze hebben meer gevoelens dan je zou denken.. en voelen alles beter aan dan een mens. Toen ik alleen was sliep mijn Goldie bij mij in bed … lepeltje lepeltje … zijn poten om me heen .. een liefhebbend iemand die mij beschermde. Mijn hond huilde ook om zijn overleden vriendje. Ja dieren hebben diepe gevoelens voor elkaar en ook voor mensen die hen liefhebben.