BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze Chef voetbal kan Coucke en Verschueren wel begrijpen: “De wereld is om zeep, althans dit seizoen”

11 reacties

  • Fred Fred

    5 jaar geleden
    Robert, hoe is Vanhandenhove mee schuldig aan het verzuipen van Anderlecht?
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Het zal veel meer dan 1 seizoen duren om deze puinhoop op te ruimen. En wie gaat dat allemaal betalen?. Coucke?. vergeet het maar. Hij heeft een minuscule kapitaalsverhoging gedaan om de putten van vroeger en nu te vullen. Maar er blijft niks meer over om echt goeie spelers te kopen. Van de goeie hebben ze er nochtans 4-5-6 nodig om al te beginnen. ...... Een onmogelijke opdracht in 3 jaar. Supporters, hou jullie vast: als alles meevalt kunnen jullie terug iets deftigs meemaken over 5 jaar.
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Iemand anders de fout toewijzen is het gemakkelijkste. Hand in eigen boezem steken doet pijn. Een hoop voetballers aannemen, die niet of nauwelijks kunnen voetballen. Laat staan daar een elftal me vormen. De schuld in de voeten van de trainers steken, kleinzerige venten. Een voorzitter die met andere zaken bezig is als voetbal en de club, komaan zeg. Eigenlijk een club die het spoor bijster is, sinds het verdwijnen van Mijnheer Vandenstock (de vader). Gewoon van nul terug beginnen.
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    De drang om hun te bewijzen was groter dan de realiteit onder ogen zien. Het bestuur had voor een of twee jaar opbouw moeten gaan, met Vanhaezebrouck, die heeft bewezen bij Gent dat hij met eigen kweek aangevuld met enkele goede transfers een ploeg kan bouwen. In plaats daar van hebben ze met hun dikke nek in het onmogelijk geloofd.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Zoals jullie zeggen en kunnen zien,de wereld is om zeep en niet alleen in het voetbal maar op alle vlakken. Je ziet het aan alles rondom je heen,maar je moet durven kijken en niet je kop in het zand steken,zoals 90% van de bevolking doet. Stil zijn en zwijgen.