Instagram @dvniellemarie
Volledig scherm
© Instagram @dvniellemarie

Een tattoo op je wervelkolom is dé trend van deze zomer: 17 x de mooiste ideetjes

Het mag dan misschien een van de pijnlijkste plaatsen zijn om een tattoo te laten zetten, het is wel dé trend onder menig fashionista en celebrity: een tattoo op je wervelkolom. Ideaal voor mensen die hun tattoo graag verdoezelen, maar des te mooier in de zomer met een open rug. Van minimalistische en grafische ontwerpen tot hele bloemenmotieven: wij zetten alvast de mooiste inspiratiekiekjes voor je op een rij.

10 reacties

  • Cindy De Lamper

    5 jaar geleden
    Ik lees hier dat een ze vragen of je een tattoo hebt als je onder een scan moet. Ik heb er 2. Ik ben rugpatient en moet jammer genoeg al eens onder de scan. Nog NOOIT hebben ze dit aan mij gevraagd. Vind dit persoonlijk geen verminking, maar meningen verschillen.
  • Joke Kay

    5 jaar geleden
    Mensen met tatoeages beoordelen mensen er zonder niet.
  • Eefje Dierickx

    5 jaar geleden
    Dat van die scan is echt wel zever. Ik heb al 18j lang o.a. een tattoo op mijn onderrug en heb al een ct en mri scan gehad intussen (darmen) zonder problemen. Verder vertelt het meer wanneer vreemde mensen over anderen hun keuzes oordelen dan dat mensen hun eigen keuzes maken lijkt mij. Zo een vooroordelen zijn zeker en vast erger dan dat mensen kiezen wat ze doen met hun eigen lichaam. Amen.
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Waarschijnlijk ook het pijnlijkste idee kan ik me voorstellen. Het is al pijnlijk genoeg waar je vlak naast botten een tattoo krijgt, dan nog tegen je wervelkolom.
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Als je iets niet kan zonder tattoo zal je het ook niet kunnen met. Ga gerust door met zelfverminking. Het is ook niet zonder reden dat ze voorafgaand de scanner vragen of je tattoo 's hebt.