31 jaar geleden hield Maradona een balletje hoog in de opwarming van de halve finales van de Europacup.
Volledig scherm
31 jaar geleden hield Maradona een balletje hoog in de opwarming van de halve finales van de Europacup. © RV

Vandaag 31 jaar oud: de iconische opwarming van Diego Maradona op de tonen van ‘Live is life’

Time-outLive is life. Na na na na na. De meeste legendarische opwarming uit de voetbalwereld is vandaag jarig. 31 jaar geleden hield Diego Maradona in München de bal hoog op de muziekklassieker van Opus. Een heerlijk brokje voetbalgeschiedenis met een Belgisch kantje.

17 reacties

  • Gregoire De Graeve

    4 jaar geleden
    Als je de periode Pelé hebt gekend en hebt gezien dan is voor mij Pelé de grootste zal hij ook blijven en Messi plaats ik ook voor Maradona Maradona heeft nooit gedaan wan messi kon sorry messi was ook een hele grote Maradona genoot niet mijn voor keur hij moest ook een voorbeeld zijn en dat was hij zekers niet
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Als er dan toch 'n rijtje moet zijn ; voor mij blijven Pelé, Cruijff en Maradona de besten. Verder moet je het 'n beetje relativeren ; Ronaldo is weliswaar 'n goalgetter maar technisch vond ik b.v. George Best beter. Messi ? In Argentinië zie ik geen standbeeld voor hem opgericht worden. Enz. en zo verder. De opwarming van Maradona is 'n kunststukje op zich dat ik momenteel niemand na zie doen.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    toch SCHITTEREND
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Zat voor de tv, onvergetelijk moment. Alsof het gisteren was. Messi voor Maradona plaatsen is absurd. Maradona maakte zowat op zijn eentje Argentinië en Napoli kampioen, Messi heeft enkel met Barca fenomenale statistieken, vooral omdat hij daar in vrije waters toeft door een sterk elftal rond hem, dat hem toelaat zijn kunstjes te tonen. Maar zelf een elftal in moeilijkheden op sleeptouw nemen heeft hij 'nooit' kunnen bewijzen.
  • Georges Cerulus

    5 jaar geleden
    Veruit de beste aller tijden.