RV
Volledig scherm
© RV

IN KAART. Honderdtal nieuwe trajectcontroles op komst: hier kan je binnenkort geflitst worden

Er zijn inmiddels bijna veertig trajectcontroles geïnstalleerd op de Vlaamse wegen, maar binnenkort komen er nog een honderdtal bij. Dat blijkt uit data van het Agentschap Wegen en Verkeer. Op het onderstaande kaartje zie je waar je in de toekomst geflitst kan worden. 

115 reacties

  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Daar zijn ze sterk in, mensen straffen die gehaast zijn. Maar verkrachters, moordenaars, extremisten enz worden niet meer gestraft.
  • Jean Vermote

    5 jaar geleden
    Rekening rijden komt er. Na de verkiezingen gaan ze wel een reden vinden om dit in te voeren. Wees gerust.
  • Jan De Greef

    5 jaar geleden
    Die camera’s installeren, allemaal goed en wel. Gaan die wel functioneren? Als je ziet hoeveel van die toestellen het niet doen, maak ik mij de nodige bedenkingen .
  • Daniel Bamps

    5 jaar geleden
    allemaal aangekocht en geinstalleerd om rekeningrijden mogelijk te maken en nu zegt Weyts dat rekeningrijden er nooit zal komen . Spijtig voor een deel van het geinvesteerde geld die nog alleen maar door flitsen kan gerecupereerd worden ,althans voorlopig tot ze hun kar terug gaan draaien. Soms ben ik echt content dat ik in Wallonie woon waar ze zich met die zever niet bezig houden.
  • Peter Lysens

    5 jaar geleden
    Jammer dat sinds de traject controle er is op mijn route dat de files trager gaan ipv sneller. Jammer dat er geen geld is voor wat meer buurtpolitie, jammer dat elke misstap hoe klein ook dadelijk gestraft wordt. Jammer dat er meer geld is voor snelh3id te meten dan voor een bus naar het station zodat ik de auto MOET pakken.