Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Knack

Banden met het Kremlin: schorst het internationale Rode Kruis straks zijn Russische lidorganisatie?

22/04/2024 - 16:20
"De raad van bestuur van het internationale Rode Kruis komt deze week in Genève samen om de relatie van het Russische Rode Kruis met het Kremlin te bespreken. Wordt de Russische tak geschorst? Q&A met de Duitse onderzoeksjournalist Frederik Obermaier (paper trail media/Spiegel/ZDF), die mee onthulde hoe het Russische Rode Kruis een spreekbuis is van het Kremlin. The post Banden met het Kremlin: schorst het internationale Rode Kruis straks zijn Russische lidorganisatie? appeared first on Knack."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Banden met het Kremlin: schorst het internationale Rode Kruis straks zijn Russische lidorganisatie? (22/04/2024 - Knack)

De raad van bestuur van het internationale Rode Kruis komt deze week in Genève samen om de relatie van het Russische Rode Kruis met het Kremlin te bespreken. Wordt de Russische tak geschorst? Q&A met de Duitse onderzoeksjournalist Frederik Obermaier (paper trail media/Spiegel/ZDF), die mee onthulde hoe het Russische Rode Kruis een spreekbuis is van het Kremlin. The post Banden met het Kremlin: schorst het internationale Rode Kruis straks zijn Russische lidorganisatie? appeared first on Knack. [naar artikel]


2. Poetin slecht geïnformeerd door zijn entourage? Kremlin ontkent en schiet in tegenaanval: “VS begrijpt het Kremlin niet, dat baart ons zorgen” (01/04/2022 - Express)

Deze week kondigden Amerikaanse inlichtingendiensten aan dat, volgens hun informatie, Russisch dictator Vladimir Poetin slecht geïnformeerd wordt over de ware gebeurtenissen in Oekraïne. Zijn entourage zou namelijk bang zijn voor een mogelijke furieuze reactie. Volgens het Kremlin zijn deze beweringen volledig vals. De afgelopen dagen kwamen vanuit het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse […] [naar artikel]


3. Live - Kremlin: ‘Twee drones neergeschoten boven Kremlin, Oekraïense poging Poetin te doden’ (03/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. KOERS KORT. UCI schorst Russische en Wit-Russische nationale ploegen en teams - Geraint Thomas schrapt de Tirreno van zijn programma (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

UCI schorst Russische en Wit-Russische nationale ploegen en teams [naar artikel]


5. Live - Russische ex-gevangenen boeten ‘met bloed’ op slagveld, zegt Kremlin • Oekraïne: nieuwe aanval op Russische schepen (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Oekraïense geheime dienst: ‘Twee Russische schepen gezonken’ • Russische ex-gevangenen boeten ‘met bloed’ op slagveld, zegt Kremlin (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Internationale Tennisfederatie schorst twee frauderende tennisofficials levenslang (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Turkse tennisofficials Serkan Aslan en Mehmet Ulker hebben van de Internationale Tennisfederatie (ITF) een levenslange schorsing gekregen. De [naar artikel]


8. Internationale basketbalfederatie schorst nalatig Brazilië (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

De internationale basketbalfederatie FIBA heeft de Braziliaanse bond tot nader order geschorst. Volgens de FIBA voldoet de organisatie van het [naar artikel]


9. Internationale Gewichtheffederatie schorst negen landen: "Geen plaats voor doping in onze sport" (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Internationale Gewichtheffederatie (IWF) heeft vandaag op een vergadering in de Roemeense hoofdstad Boekarest beslist negen nationale federaties... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!