Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Bart Peeters laat zich van z'n afschuwelijkste kant zien in ‘Het perfecte plaatje’: “Ga het lelijkste gezicht ter wereld trekken”

26/04/2024 - 11:50
"Julius Persoone krijgt in ‘Het perfecte plaatje’ de eer om Bart Peeters te mogen fotograferen. Als hij op voorhand langsgaat in zijn loge, vraagt hij of Bart een bepaalde ‘signature move’ heeft tijdens zijn concert, en uiteraard heeft Peeters meteen een idee."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bart Peeters laat zich van z'n afschuwelijkste kant zien in ‘Het perfecte plaatje’: “Ga het lelijkste gezicht ter wereld trekken” (26/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Julius Persoone krijgt in ‘Het perfecte plaatje’ de eer om Bart Peeters te mogen fotograferen. Als hij op voorhand langsgaat in zijn loge, vraagt hij of Bart een bepaalde ‘signature move’ heeft tijdens zijn concert, en uiteraard heeft Peeters meteen een idee. [naar artikel]


2. Wat bezielde daders van campingmoord? "De 'juiste' drugs laten mensen de afschuwelijkste dingen doen" (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een avond vol drank en drugs gecombineerd met een ogenschijnlijk banale ruzie over een diefstal uit een koelkast. Het leidde tot de gruwelijke... [naar artikel]


3. Astrofysicus Sir Martin Rees: 'De klimaatverandering wordt nog erger dan in onze afschuwelijkste nachtmerries' (08/08/2019 - Knack)

Heel veel toekomst rest de inmiddels 77 jaar oude Britse astrofysicus en koninklijk astronoom Sir Martin Rees niet. Toch blijft hij vechten voor de toekomst van onze planeet. 'We moeten snel en krachtig ingrijpen.' [naar artikel]


4. In ‘Het perfecte plaatje’ duwde Filip Peeters een ‘stijve’ makreel in Astrid Coppens’ mond, om er dan een onscherpe foto van te maken (21/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. In ‘Het perfecte plaatje’ duwde Filip Peeters een ‘stijve’ makreel in Astrid Coppens’ mond, om er dan een onscherpe foto van te nemen (21/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


6. Julius Persoone deelt zijn festivalfoto voor “Het perfecte plaatje’: “Ik schrok toen ik hoorde dat het om Bart Peeters ging” (28/04/2024 - Het Belang van Limburg)

In Het perfecte plaatje op Play 4 proberen een aantal bekende Vlamingen een vakjury te imponeren met hun foto’s. Elke week krijg je hier exclusief een bijzondere foto uit het programma te zien en lees je het verhaal erachter [naar artikel]


7. Nu ook Filip Peeters in ‘Het perfecte plaatje’ uit de kleren gaat: steeds meer mannelijk naakt op tv (04/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na Joris Hessels (43), Dieter Coppens (46) en Axel Daeseleire (55) geeft ook Filip Peeters (61) zich letterlijk bloot op tv. Vanavond ontpopt hij zich vrijwillig tot naaktmodel in het Play4-programma ‘Het perfecte plaatje’ en gaat hierbij geen taboe uit de weg. “Ook voor mij als acteur is die drempel hoog, maar naakt is eigenlijk toch niet zo speciaal?” [naar artikel]


8. Nu ook Filip Peeters naakt verschijnt in ‘Het perfecte plaatje’: steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv (04/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na Joris Hessels (43), Dieter Coppens (46) en Axel Daeseleire (55) geeft ook Filip Peeters (61) zich letterlijk bloot op tv. Vanavond ontpopt hij zich vrijwillig tot naaktmodel in het Play4-programma ‘Het perfecte plaatje’ en gaat hierbij geen taboe uit de weg. “Ook voor mij als acteur is die drempel hoog, maar naakt is eigenlijk toch niet zo speciaal?” [naar artikel]


9. Filip Peeters toont zijn naaktfoto voor ‘Het perfecte plaatje’: “Korte pijn: de broek af” (04/05/2024 - Het Belang van Limburg)

In Het perfecte plaatje op Play 4 proberen een aantal bekende Vlamingen een vakjury te imponeren met hun foto’s. Elke week krijg je hier exclusief een bijzondere foto uit het programma te zien en lees je het verhaal erachter. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!