28/04/2024 - 16:40
"Koploper Anderlecht gaat op bezoek bij Cercle. Trekt paars-wit net als in Brussel aan het langste eind en zet het zo een nieuwe stap richting de titel? Volg het duel op de voet in onze liveblog!"

1. LIVEBLOG CERCLE-ANDERLECHT. Vroege voorsprong: Anderlecht, virtueel leider, houdt makkelijk controle (28/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Koploper Anderlecht gaat op bezoek bij Cercle. Trekt paars-wit net als in Brussel aan het langste eind en zet het zo een nieuwe stap richting de titel? Volg het duel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG ANDERLECHT-EUPEN. Thorgan Hazard brengt Anderlecht vroeg op voorsprong (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Als Anderlecht de druk op de ketel wil houden, is een zege tegen Eupen zondag een must. Door de zege van Union bij OHL, zaterdag, is de kloof weer gestegen tot elf punten. Volg de match zondagavond in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVEBLOG ANDERLECHT-EUPEN. Emond schiet tegen deklat, breidt Anderlecht krappe voorsprong nog uit? (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon als een stoomtrein aan de eerste helft. Na amper negen minuten bracht Thorgan Hazard de thuisploeg al op voorsprong. Ook daarna voetbalde paars-wit heel wat kansen bijeen, toch bleef het 1-0. Pantovic kwam nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar kopte over. Volg de match in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG ANDERLECHT-ANTWERP. Meteen de goal! Vijf minuten na rust zet Sardella Anderlecht op voorsprong (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De eerste affiche in de Champions’ Play-offs is er een tussen Anderlecht en Antwerp. Mits een zege kunnen de Brusselaars op gelijke hoogte komen van leider Union, terwijl The Great Old meteen vertrouwen hoopt op te doen met het oog op de titelstrijd. Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVEBLOG ANDERLECHT-ANTWERP. Daar is de goal! Sardella zet Anderlecht vlak na rust op voorsprong tegen tienkoppig Antwerp (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Verdiende voorsprong voor Club, Anderlecht probeert zich in de match te knokken (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een droomstart voor Club Brugge. Blauw-zwart klom al na drie minuten op voorsprong, via een kopbalgoal van Brandon Mechele. Ferme domper voor Anderlecht, dat aan een punt genoeg heeft om de leidersplaats over te nemen van Union. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Daar is de 2-0! Onyedika zet Club op dubbele voorsprong, boeken toe voor Anderlecht? (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge lijkt op weg naar de zege. Blauw-zwart klom al na drie minuten op voorsprong via Mechele en Onyedika zorgde voor de 2-0. Komt Anderlecht dit nog te boven? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

8. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Anderlecht op voorsprong! Dolberg tikt 1-0 voorbij Moris (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Brusselse derby op het scherpst van de snee mét veel inzet. Zowel Anderlecht als Union kan na deze speeldag leider worden als het wint. Wie pakt de leiding? Volg het in de liveblog hieronder. [naar artikel]

9. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Anderlecht gaat met voorsprong de rust in na vermakelijke eerste helft (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Tienkoppig Anderlecht staat weer op voorsprong, Amuzu scoort 2-1! (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)