Peter Van de Veire
Volledig scherm
Peter Van de Veire © MNM

De dood van ‘knuffelvriend’ Christophe Lambrecht raakt Peter Van de Veire keihard: “Ik móet bezig blijven, anders barst ik in tranen uit”

ShowbizzHet Eurovisiesongfestival, Peter Van de Veire (47) kijkt er altijd reikhalzend naar uit. Maar niet dit jaar. Het plotse overlijden van StuBru-collega Christophe Lambrecht en het drama met Julie Van Espen hebben z’n zo typerende uitbundigheid lamgeslagen. “Ik plaagde Christophe er altijd mee dat hij bijna 50 was”, zegt Peter. “Beseffen dat hij die leeftijd niet heeft gehaald, is gruwelijk.”

5 reacties

  • Willem Van de Weghe

    5 jaar geleden
    Peter Vd Veire zou misschien kunnen terugkeren naar Stubru om Christophe zijn plaats in te nemen. Weliswaar andere stijl als persoon maar wel generatiegenoot die min of meer dezelfde muziek zou kunnen draaien. Hopelijk geen zoveelste huppelkonijn à la Merckpoel in de voormiddag....
  • David De Geyter

    5 jaar geleden
    Die Van de Veires krijgen nogal wat aandacht in de pers!
  • CHRIS VAN MASSENHOVE

    5 jaar geleden
    Het is ook erg een goede vriend en collega te moeten missen en dan nog zo jong, ook wij leven mee met zijn familie en vele vrienden en liusteraars
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Wat een hypersentimenteel gezwets....
  • Kurt Winkelmans

    5 jaar geleden
    Ikheb ook 2 kameraden veel te vroeg verloren. Eerste half jaar elke nacht kwamen zij terug in mijn dromen . Elke nacht. Nu 30 jaar later denk ik nog heel dikwijls met veel weemoed aan hen... Ik ben zeker dat die fantastische Christophe een verschrikkelijke leegte en trauma's nalaat. Veel sterkte voor de nabestaande.