BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Dit verandert er voor uw belastingaangifte

SparenBinnenkort moet u weer uw belastingaangifte invullen. Het goede nieuws is dat u er misschien ook iets aan kan verdienen, want voor het eerst mag u (een deel van) de roerende voorheffing terugvorderen op de dividenden die u in 2018 ontving. Wie een vooraf ingevuld voorstel van aangifte ontvangt, moet daarbij wel extra opletten.

21 reacties

  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    wat verandert er ? Dat ik als gepensioneerde voor de derde keer op een rij zal mogen bijbetalen zeker ...
  • Patrick Jonkers

    5 jaar geleden
    Wat er voor mijn verandert als gepensioneerde..??......Al 2 jaar na mekaar terug betalen. Nog nooit gebeurd. Dit jaar het dubbele van vorig jaar.....ganse index "verhoging" terug afgeven + toemaatje...merci .......we gaan stilaan niet meer aan leven denken maar aan overleven na 46 jaar werken....nogmaals merci.....
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Kort samengevat kleine inkomsten betalen veel, veel meer grote inkomsten betalen veel veel minder en superrijken niets! Dank Nva Opvld en Cd&v tot aan de verkiezingen we zullen U danken.
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Het is algemeen bekend dat degenen met een groot pensioen erop vooruitgegaan zijn en die met een klein pensioen niet. Natuurlijk dat er hier dankbaar zijn. Deze regering heeft goed gezorgd voor haar rijke vriendjes!!!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Heb het gedaan met de codes 1437 en 2437 en de 2 x 31, 76 euro (voor mij en mijn echtgenote) die ik als roerende inkomsten betaalde, trek ik volledig terug.