Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Brusselse politie wil ook auto's van wegpiraten in beslag kunnen nemen

De zes Brusselse politiezones overwegen net als in Mechelen en Antwerpen om de auto's van wegpiraten administratief in beslag te nemen. Ze hebben daarover volgende week een gesprek met het Brussels parket, dat meldt politieraadslid Arnaud Verstraete (Groen) aan het Brusselse nieuwsmedium Bruzz. 

13 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Schaf dan meteen maar justitie af als de politie/politiek al rechter mag spelen? Onbekwaam om de orde te handhaven en asociale gevallen de verkeersregels te doen naleven? Och, we gaan maar willekeurig auto's in beslag nemen,we vinden altijd wel een stok om de hond te slaan en om de werkende burger dan erin te lappen voor 'wegpiraat'.De scheiding der machten wordt hierdoor flagrant geschonden!
  • Isabel da Silva

    5 jaar geleden
    Niet overwegen , maar doen !
  • lodewijk maesen

    5 jaar geleden
    veel kritiek hierop tot ze uw kind doodrijden...
  • ivan Gabriels

    5 jaar geleden
    Je hoort niks meer van wielklemmen,van jaren terug.En tijdje trug,was er een chaufeur die en dronkaard,deed stoppen,nadat hij eerder ongeluk had veroorzaakt,politie erbij.Proces opgemaakt,en dan daarna met kapotte banden,dronken zien verder rijden.Wat ze nu voorstellen,is een stap in de goede richting,al vermoed ik dat die wegpiraten,snel een andere auto zulle hebben.....
  • daan aerts

    5 jaar geleden
    en ook al die gasten met een CD- nummerplaat ? OH juist daar mogen ze niks tegen doen terwijl dat die ongerust alle verkeersregels aan hun laars lappen.