Instagram
Volledig scherm
© Instagram

‘Familie’-acteur Felix Jamaels (Jelle) verlaat de reeks na anderhalf jaar

TVFelix Jamaels stopt als Jelle Van den Bossche in de VTM-soap ‘Familie’. Dat maakte Jef De Smedt, die Jan vertolkt in de reeks, zonet bekend op Instagram. VTM bevestigt het vertrek aan onze redactie. “Felix neemt afscheid om zich op zijn studies te focussen”, klinkt het. De jonge acteur heeft er ondertussen zijn laatste draaidag opzitten, maar het is nog niet duidelijk wanneer hij voor het laatst op het scherm te zien zal zijn. 

4 reacties

  • An van Hoof

    5 jaar geleden
    Uiteraard zullen ze hem laten vertrekken naar Dubai. Lijkt me de meest logische keuze...
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Familie is niet meer hoe het vroeger was .1994 .. ik kijk er allang niet meer na !! Omdat het op niks meer trekt !!!
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Nooit ingezien wat de meerwaarde was van dat karakter.
  • Dominique Hermys

    5 jaar geleden
    Dan zou je beter zijn personage schrappen. Was n tof manneke. Maar overbodig.
  1. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    134

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.
  2. ▶ “Ik denk dat Bart De Pauw nooit nog de Bart De Pauw kan zijn zoals wij hem kenden”: waarom doorbreekt hij nu de stilte?
    PREMIUM
    HLN legt uit
    97

    ▶ “Ik denk dat Bart De Pauw nooit nog de Bart De Pauw kan zijn zoals wij hem kenden”: waarom doorbreekt hij nu de stilte?

    Voor de eerste keer sinds zijn veroordeling gaf Bart De Pauw (55) een televisie-interview aan ‘De tafel van Gert’. Waarom kiest De Pauw voor dat programma en Play4 om zijn verhaal te vertellen en niet bijvoorbeeld een VRT- of VTM-nieuwsprogramma? Welke indruk maakte hij tijdens het interview? En wat is de kans dat De Pauw na dit interview weer de draad kan opnemen als televisiemaker? Mediawatcher Mark Coenegracht beantwoordt vijf vragen.