BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
2
EINDE
0
Club Brugge CLU
  • 68' 89' Goal Razvan Marin

VIDEO. Geen nieuwe titel voor Club: blauw-zwart verliest tegen Standard, dat uur met man minder speelde

Jupiler Pro LeagueClub Brugge wordt dit seizoen geen kampioen. Dat is op een speeldag van het einde van play-off 1 helemaal zeker. Club verloor zelf op het veld van Standard (2-0) en concurrent Racing Genk speelde 1-1-gelijk op het veld van Anderlecht. Blauw-zwart kan de kloof met de Limburgers daardoor niet meer overbruggen.

33 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Jan de reus maar.ik kan evenveel punten aantonen waar club het gekregen heeft dit seizoen. Zelf de match tegen genk hebben ze gewonnen door eennfout van de scheids in hun voordeel maar dàn hoor je niemand meer. En vorig jaar kampioen geworden door een handsgoal ook niemand die erover klaagt maar als het in hun nadeel is dan zijn ze aan het bleiten. En jij club supporter 1ste klas dus.
  • jan de reus

    5 jaar geleden
    Ik ben geen fanatieke Club-supporter maar als je de matchen eerlijk analyseert dan kan je er niet onderuit dat Club 4 en waarschijnlijk 6 punten verloren heeft door foute beslissingen van de scheidsrechter of de VAR.Ik heb b.v. 2 maal de beelden gezien en snap niet waarom Boucauld de goal van Wesley afkeurt.De spelers van Standard waren constant aan het trekken en duwen in het strafschopgebied zonder dat hij ingrijpt maar als Wesley zich bij de goal gewoon breed maakt dan is het plots wel fout!
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    Brugge blijft maar memmen over de ref en de Var,beide maakten Brugge vorig jaar toch kampioen tegen Standard,waar Vormer besloot de bal mee te nemen met de hand en volgend doelpunt .De Ref en de VAR gaven afwezig want Vormer kon niet anders in hun ogen,natuurlijk niet want anders had Standard de VERDIENDE KAMPIOEN geweest.Maar ja dat idee bleken REFen VAR niet genegen geweest zijn,ik denk dat Standard om die reden 2maal zo genoten heeft v/d win tegen de onterechte kampioen(ook van vorig jaar)
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Ingrid en Ivan, spreek voor jullie zelf i.p.v. alle supporters over dezelfde kam te scheren. Wees war minder simplistisch!
  • bart van brabant

    5 jaar geleden
    Genk is verdiend kampioen, zelfs als Club punten had gepakt gisteren had het de titel gepakt. De niet gegeven penalty en rode kaart voor Van Damme in de match op Antwerp, dáár is het oa misgelopen (en dan nog). Maar wat ik niet snap is dat die RSCA adepten liever hebben dat Genk in hun stadion kampioen komt spelen dan Club nog een waterkans te gunnen. Geen enkele ploeg wil toch een andere ploeg in in hun stadion de titel komt pakken. Zeker als er nog een kans is op Europees voetbal.