© kma

Hypermodern biljartcenter Salpho te koop na faillissement

Eerder deze week kon u hier al lezen dat biljartcenter-feestzalen Salpho in Oostmalle failliet is verklaard. De curator zoekt nu een overnemer om een doorstart te maken.

Kristin Matthyssen

Biljartcenter Salpho werd enkele jaren geleden mee opgericht door meervoudig wereldkampioen biljart Frédéric Caudron, die toen in Westmalle woonde. De zes tafels kunnen met een lift in de grond verzinken zodat er een feestzaal komt.

Hammertime werd op verzoek van de curator, Mr. Gregory Wilkin (Ardent Advocaten), gelast met de verkoop van het handelsfonds.

Het handelsfonds bestaat niet enkel uit enkele biljarttafels maar de zaak is ook voorzien van een grote professionele keuken met vele mogelijkheden tot uitbating van een brasserie of horecagelegenheid.

Het pand, dat eigendom is van de vennootschap, zal mee worden aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Hammertime of bij de curator, Mr. Gregory Wilkin (Ardent Advocaten).

Salpho kon de hoge verwachtingen nooit echt inlossen. De omwonenden gaven eerder deze week al aan niet versteld te staan van het faillissement.

HammerTime bvbaPauwelsdreef 23, 2940 HoevenenM +32 489 04 39 75www.hammertime.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER