Internet grapt met naamsverandering Beerschot Wilrijk: “Helaas, deze club bestaat niet (meer)”

De verandering van de naam en het clublogo van Beerschot Wilrijk haalt de komiek in de voetballiefhebber naar boven. Zodra het nieuws bekendgemaakt werd, verscheen er een opmerkelijke practical joke op het wereldwijde web.

tsfn

Onder andere de website www.kbeerschotva.be kwam in de loop van het afgelopen weekend online te staan. Een flauwe plezante kwam op het idee een webpagina aan te maken waarop een foutmelding staat, met een knipoog naar de naamsverandering van Beerschot Wilrijk naar K. Beerschot V.A.

Bekijk hier de ‘spookwebsite’:

De goed oplettende voetballiefhebber merkt op dat het telefoonnummer waarnaar verwezen wordt, het stamnummer van Beerschot (13), dat van KFCO Beerschot Wilrijk (155) en dat van Beerschot AC (3530) bevat. Om de mop helemaal compleet te maken, heeft de bedenker een hyperlink gemaakt naar “de ploeg van ’t stad”. Wie op die link klikt, zou al een donkerbruin vermoeden kunnen hebben wie de ‘spookwebsite’ aangemaakt heeft.

Opsporingsbericht

Andere moppentappers kregen het idee om de ‘verdwijning’ van Beerschot Wilrijk te melden in de vorm van een opsporingsbericht:

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners