VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Verkeersboetes.be werkt na 2 jaar nog steeds niet goed

De website verkeersboetes.be die 2 jaar geleden is gelanceerd, staat nog altijd niet op punt. Via die website kan je een verkeersboete betalen of betwisten. Maar de federale ombudsman krijgt geregeld klachten binnen omdat de site niet werkt. Dat blijkt uit cijfers die VTM NIEUWS kon inkijken. Nieuwsanker Freek Braeckman ondervond het ook aan den lijve.

14 reacties

  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Het werkt niet, zoals alles in Belgie waar de staat achter zit.
  • Daniel Bamps

    5 jaar geleden
    Voilà nu kennen we de reden waarom de regering voor zoveel miljarden in het rood staat. Dus dringend flitscamera's en vooral trajact controle camera's bestellen en plaatsen.Daarna van dan af nultolerantie , 1 km te snel en 50 euro cash.
  • Francois Baes

    5 jaar geleden
    Maar om de boetes te innen werk alles perfect. Zelfs al vanaf dag één.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Buur vertelde mij vrijdag (17 mei) dat ie geflitst was op 2x2 vak baan aan 92km ipv 90 had ook vrijdag pas de boete gekregen en te betalen voor de 20 mei,m.a.w ,hij heeft 3 dagen de tijd en klopt,hij heeft mij laten zien en vroeg me wat er aan te doen was want die termijn is wel echt kort.Zo zie je maar dat het systeem totaal niet op punt staat of men zou denken dat ze vrijwillig doen zodat bij te laat betalen er een pak bijkomt.Hij heeft geen internet of pc zodat ie ook nog niet kan reageren.
  • Benny Deridder

    5 jaar geleden
    De Vlaming verliest liever een veelvoud aan tijd van een boetebetwisting, dan enkele minuten langer in de wagen te zitten en de snelheidslimieten te respecteren.