Kommil Foo
Volledig scherm
Kommil Foo © VTM

Tranen in ‘Liefde Voor Muziek’: “Ik ga heel veel mensen een Duvel moeten trakteren”

TVVanavond staan de broers Raf en Mich Walschaerts centraal in ‘Liefde voor Muziek’. Niet alleen trakteren ze hun reisgenoten op talloze verhalen uit hun kindertijd, ook gebeurt wat niemand voor mogelijk hield: Raf en Mich worden aan het huilen gebracht. “Ik ga heel veel mensen een Duvel moeten trakteren, want ik ging niet bleiten”, aldus Raf. 

6 reacties

  • monique bolen

    5 jaar geleden
    Ik ben niet echt een VTM kijker maar heb Liefde voor Muziek altijd beken, het is een programma die de het kunnen van een zanger of zangeres naar boven brengt + het zijn geen eindeloze herhalingen, doe zo verder.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Mannen-tranen zijn oprécht, geachte dames. Spot er niet mee, aub. M zijn gevoeliger dan V en wat heel zeker is: mannen zijn de béste muzikanten! Gelieve niet meer te spotten met oprechte gevoelens!
  • Jacky Schoonbaert

    5 jaar geleden
    Zo zagen jongens... als het programma je niet aanstaat kijk dan gewoon niet hé. Ik hou ook niet van voetbal op tv en waarschijnlijk nog veel kijkers, maar moeten we dan na elke match beginnen zagen dat voetbal op tv iets dwaas is? Persoonlijk vind ik het een mooi programma om naar te kijken. Artiesten die hun ziel leggen in iemands anders nummer.
  • Denis Hermans

    5 jaar geleden
    Eigenlijk het enige ptogramma dat ik nog de moeite vind om nog naar te kijken ! Er waren een aantal zeer goede covers.
  • Anne Kastelijns

    5 jaar geleden
    Belachelijk programma. Heb er één keer naar gekeken en zie er totaal het nut niet van in. Willen gewoon andere programma's nadoen in het "tranen tonen". Zielige show.