Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Transfer Talk (21/5). Kara en Trebel moeten weg bij Anderlecht - Genk zit niet stil

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

36 reacties

  • Henry Pirel

    5 jaar geleden
    Doe maar Kums ook weg. Was dit jaar niet op niveau. Ik vraag mij trouwens af hoeveel spelers er nog zullen overblijven. Verkopen van 20 spelers zal gepaard gaan met veel financieel verlies. Waar haal je dan geld voor nieuwe inkomende transfers. Ik vermoed dat het Anderlecht een paar jaar zal kosten om terug de topploeg te worden.
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Ja, Karel Kool, de keren dat hij zich kwetste op training, in de opwarming of door te snelle terugkeer al vergeten? Trebel doet hetzelfde als bij Standard, vet contract en dan niks meer en Kara denkt van zichzelf dat hij de Engelse competitie aankan, maar zelfs de pintjesliga is te hoog gegrepen. Hij kan met dat andere transfertwonder Zulj meegaan naar Oostenrijk en hopen daar niet op de tribune te verschrompelen.
  • Anthony Peeters

    5 jaar geleden
    Van mij mag eerder kums vertrekken dan trebel! Trebel is redelijk lang geblesseerd geweest en toen hem terug kwam ging het toch al iets beter! Spitsen moeten zeker weg! Obradovic mocht van mij blijven heeft echt goede matchen gespeeld. Mijn droom verdediging na het nieuws is najar kompany Deschacht obradovic! Als je dat elke match kan zetten dan moet je zelfs geen keeper opstellen
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Peter , daar ben ik nog zo zeker niet van......ge ziet waarschijnlijk wedstrijden van de top 5 , de rest kun je ook klasseren. Een zaak en daar ben ik zeker van ........in de pintjes competitie kunnen ze beter verdedigen........in Nederland is het voetbal aantrekkelijker doordat er meer getraind wordt op de aanval en achteraan staat de poort wagenwijd open. Ik wil het nog zien die Beneliga.
  • Fabrice Braccio

    5 jaar geleden
    Nicolas, niet akkoord met je stelling.Anderlecht heeft het geld niet meer.Coucke heeft wel het geld zoals je zegt en mag dat gerust gebruiken.Alleen hij mag het niet als een lening inschrijven.Hij zou het moeten GEVEN als sponsoring ( en zelfs dat is limiet zie PSG) aan RSCA.Laat dat nou net zijn wat hij niet wil doen.cocke is niet van plan geld te verliezen.