Maggie De Block in Telefacts
Volledig scherm
Maggie De Block in Telefacts © Medialaan

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

TVIn het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

4 reacties

  • Rene Van houdt

    5 jaar geleden
    Toch makkelijk als je niet verlegen word één dag meedraaien daar gaan ze wat van opsteken,misschien eens 5 jaar meedraaien als ze het dan maar niet in hun rug hebben gekregen, dus stop die cinema en die uw werk zo als het moet !!!!! inplaats van alles af te blokken, het is nooit betaalbaar en toch staat de teller al op 2019.Moest ze op mijn kamer komen zou ik al snel achter de neusdruppeltjes vragen om dit te herzien, daar help je de kleine man mee niet met duurkopen!!!!enzov????
  • frans Venloo

    5 jaar geleden
    Verkiezingspropaganda hopelijk ziet de kiezer dit in en geeft zijn stem niet aan OVLD Miljarden sjoemelen - speciale gouden neusdruppelken van Magda - Turteltaks - Stommelijntaksen en noem maat op . Kom hier niet zagen als de schow daarna terug verder gaat .
  • leen hanssens

    5 jaar geleden
    Met de verkiezingen in zicht, zetten politici hun beste beentje voor. Schaam jullie.
  • Herman Hermans

    5 jaar geleden
    Maggie die de zieke medemens een spuitje wil (inslapen) geven ! Ziekelijk hoe Maggie nu de populaire wilt uithangen bij de zieken terwijl net de zieken heeft gestraft op alle mogelijke manieren.