AP
Volledig scherm
© AP

Football Talk (22/5). Geen 48 landen op WK in Qatar - Moeskroen heeft een nieuwe coach - Wilmots dan toch naar Iran

2 reacties

  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Raar.. bij de calimero's, Kebabki's én de baraki's wordt dus niks gegooid.. of oogjes toe? Wc papier, bekertjes met hopen.. Kortom 2 maten en 2 gewichten.
  • Jack Hoeben

    5 jaar geleden
    Bij RAFC wordt dat met 30000€ beboet en wordt de match stilgelegd!
  1. De moeilijke keuze voor Carlo Ancelotti: de terugkeer van Thibaut Courtois test de dynamiek bij Real Madrid
    PREMIUM

    De moeilijke keuze voor Carlo Ancelotti: de terugkeer van Thibaut Courtois test de dynamiek bij Real Madrid

    Twee maanden voor het EK én een dikke maand voor een mogelijke Champions Leaguefinale is Thibaut Courtois (31) weer daar na tien maanden blessureleed. Zijn coach bij Real Madrid, Carlo Ancelotti, schuift een delicaat dilemma nog even zich voor uit. De cruciale keuze tussen Champions League-held Andriy Lunin en gevestigde waarde Courtois. Wij gunnen u een inkijk in het leiderschap van een trainer die al 30 jaar aan de top meedraait. Blijft Ancelotti zijn principes trouw? Of sloopt hij voor de tweede keer in 10 jaar een monument?
  2. De problemen achter de rug? Turkse eigenaar Aalst erg ambitieus: “We stijgen en we zullen blijven stijgen”
    6

    De problemen achter de rug? Turkse eigenaar Aalst erg ambitieus: “We stijgen en we zullen blijven stijgen”

    Feest zondag in het Pierre Cornelisstadion. Dankzij 3-0-winst tegen het nummer twee Ninove, kroonde Aalst zich tot kampioen en gaat het over naar Eerste Nationale, de vroegere derde klasse. Na een turbulent seizoen reden tot vieren voor de fans. En volgens Ulas Ortakaya, één van de Turkse eigenaars van Eendracht Aalst, staat de club nog mooie tijden te wachten. Hij stelt bij de regionale zender TV Oost dat alle schulden betaald zijn en de documenten ingediend om een licentie te behalen.