Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Shutterstock

Vrouwen aan de top krikken resultaten op

Er moet meer aandacht komen voor de positie van vrouwen in het bedrijfsleven. Niet vanuit het zeurderige argument dat vrouwen te weinig kansen krijgen. Wel omdat een goede vertegenwoordiging van vrouwen op alle niveaus van het bedrijf leidt tot betere financiële resultaten.

8 reacties

  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    OK, geen probleem met vrouwen, op elke plaats de beste. Maar niet met verplichte quota.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Men leerde mij vroeger moeten is dwang het moet geen man of vrouw zijn het moet gewoon de beste zijn ! en mannenbastion ik denk dat er sommigen wat achter lopen want vele hogere posities in de ambtenarij worden vandaag bekleed door vrouwen en zijn dit de topkandidaten de beste keuze voor de die bepaalde job helemaal niet maar het moest en zou een vrouw zijn dit is de keerzijde van de medaille
  • karin verwimp

    5 jaar geleden
    Wim Helsen, als vrouwen gelijke kansen zouden krijgen stonden er meer aan de top. Maar nog TE vaak wordt verwacht dat ze ten diensten staan van de "heren". Bij ons heeft het er ooit één geprobeerd. Waarop een paar seksisten de koppen bij elkaar staken en met een grove leugen bij de werkgever aanklopten waardoor die vrouw naar haar promotie kon fluiten!
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Kijk naar de ambtenarij, de overheid, de politiek, allemaal mannenbastions, kijk naar de toestand van dit landje, een ramp.
  • wim helsen

    5 jaar geleden
    Moest dit echt waar zijn zouden er wel al veeeeel meer vrouwen aan de top staan. Dit is niet het geval dus de bedrijven willen niet meer verdienen bedoeld de media dus ... natuurlijk ..