REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump stormt woedend weg uit vergadering met Democraten en verwijt hen heksenjacht te voeren

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Democraten ervan beschuldigd hun parlementair werk te verwaarlozen en opnieuw een heksenjacht te ontketenen tegen hem. Hij doelt op het onderzoek over mogelijke inbreuken van de miljardair tijdens de presidentscampagne van 2016. Na afloop van een mislukt overleg met enkele Democratische leiders deelde Trump mee dat hij niet langer met de oppositie wil samenwerken rond belangrijke kwesties als infrastructuur, tenzij de “heksenjacht” tegen hem ophoudt. De aanhoudende ruzie tussen de president en de Democraten lijkt daarmee opnieuw te escaleren.

35 reacties

  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Het Mueller-rapport pleit hem niet vrij. Hdt moedigt verder onferzoek aan. Trump en Barr hebben de woorden van de conclusie gewoon wat gedraaid tot geen collussion bewezen. Obstructie was er vast en zeker volgens dat rapport.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Als je de blinde haat hier in deze reacties tussen links en rechts al kan snijden ziet het er echt niet goed uit voor onze toekomst . Mensen die gewoon omdat ze links haten deze idioot zijn gedrag goedpraten tegen beter weten in zegt al genoeg .
  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Misschien word deze nog verfilmt....deze history
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    De charlatan begint wild om zich heen te slaan. Het getuigt van weinig respect voor de bevolking als een president weigert samen te werken met de democratisch verkozen meerderheid van het congres. Ik ben benieuwd hoe lang hij het deksel nog op die enorme doofpot kan houden.
  • Ben Van Loon

    5 jaar geleden
    Linkse losers. Ze worden met de dag belachelijker. Dat gedrag is ongepast en zou moeten bestraft worden.