Theo Bongonda vertrekt uit het kasteel van Bever.
Volledig scherm
Theo Bongonda vertrekt uit het kasteel van Bever. © Gianni Barbieux

Club Brugge praat met Philippe Clement én Theo Bongonda

Jupiler Pro LeagueVan een prestigeslag gesproken. Genk en Club Brugge wedijveren niet langer ­alleen om de hand­tekening van Philippe Clement (41), maar ook om die van Theo ­Bongonda (23). Hun lot is mogelijk zelfs aan elkaar verbonden.

31 reacties

  • kelly Bernaert

    5 jaar geleden
    @ jenny: mag ik u erop wijzen dat Leko zelf opgestapt is en al voor de play offs zei dat het hier stopte voor hem! En spelers gaan heen en weer zoals in het dagelijkse leven met de werkende mens buiten bepaalde uitzonderingen! en at u na 59jaar supporteren de Club verlaat zal wel een andere reden hebben! ofwel ben je fake supporter om Club in een slecht daglicht te zetten! vroeger was vroeger en die speeltijd bestaat niet meer nu is het professioneel ipv amateurs!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Club moet een beter afwerker kopen voor in de aanval En een goeie keeper mss van Crombrugge betaalbaar en heel goeie keeper tegoed voor Eupen En meer kansen geven aan eigen jeugd !!!
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Jenny Charels, ik vind uw reactie spijtig. Ook ik ben 55 jaar supporter van Club, maar u weet toch ook dat voetbal een spel is van geven en krijgen. Spijtig maar helaas.
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Danny buyse, qua kwaliteiten geef ik je gelijk maar Osimhen is van Wolfsburg en werd enkel gehuurd. Lijkt me momenteel minimum 8 a 10 miljoen te kosten. Nu, als Anderlechtsupporter zit ik ook niet op Bonganda te wachten. Aardige, maar wisselvallige speler voor wie naar mijn gevoel alles boven de 3 miljoen een groot risico is.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Wist niet dat Clement makelaar was van Bongonda.