Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Frank Deboosere: “Overdag ga ik soms koffie drinken met mijn vrouw, om stoom af te laten”

TV“Door mijn groene imago denken mensen dat ik de hele dag tussen mijn ajuinen en prei zit, maar tuinieren is écht niks voor mij.” Weerman Frank Deboosere (60) ontspant zich liever op twee wielen. Dus peddelt hij in het Hemelvaartweekend lustig mee tijdens de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker, het goede doel waarvan hij al vijftien jaar het gezicht is.

12 reacties

  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Gestresseerd omdat ze aan zijn veel te hoog ambtenarenpensioen willen knibbelen.
  • marc verleysen

    5 jaar geleden
    Is het twee graden warmer dan gemiddeld = klimaatopwarming . Is het vijf graden kouder = het weer . Ja jongen, zo zet jij jezelf weg als "een groene" en verlies je ook alle geloofwaardigheid/neutraliteit. Maar stress ???
  • Johan hendrickx

    5 jaar geleden
    Tijd dat die overbodige handel afgeschaft wordt! De enige zekerheid in zijn weerbericht van 20u is dat het daarna Thuis is, waar hij trouwens graag en telkens weer naar verwijst..
  • Dirk Dierckx

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan de weermensen eens beseffen dat Vlamingen geen debielen zijn en alles van de eerste keer begrijpen. Waarom moet elk weerbericht bestaan uit driemaal hetzelfde, zeg het éénmaal rustig en geen driemaal opgejaagd, kijk eens naar het weerbericht op de Duitse zenders, duurt 10 seconden en je weet alles en Duitsland is zoveel groter.
  • Rogé Brouwers

    5 jaar geleden
    Mijn vader keek s'avonds naar de hemel en vertelde welk weer het de volgende dag ging worden Zonder pietpraat,satelieten en alle andere zever En het was juist,en het koste niks Nu is dat een zwaar beroep voor onze groene!