ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Marco Borsato scoort dancehit met Armin Van Buuren: "Wie weet straks samen op Tomorrowland"

MuziekDe ene is een krak in zeemzoete meezingers, de andere in dancemuziek. En toch blijkt een huwelijk tussen Marco Borsato (52) en Armin Van Buuren (42) een gigantisch succes. Hun eerste nummer samen, 'Hoe het danst', scoorde na drie dagen al een miljoen streams. “Dat heb ik in mijn 29-jarige carrière nog niet meegemaakt”, zegt Marco. Misschien krijgt dit succesverhaal zelfs een apotheose op Tomorrowland. “Moest Armin me mee op podium vragen? Diréct!”

  1. ▶Erik Van Looy leefde als kluizenaar voor opnames van ‘De Pappenheimers’: “Natuurlijk wil ik in Nederland doorbreken, anders doe je dit toch niet!”
    HLN Mediawatchers

    ▶Erik Van Looy leefde als kluizenaar voor opnames van ‘De Pappenhei­mers’: “Natuurlijk wil ik in Nederland doorbreken, anders doe je dit toch niet!”

    “Het is gebeurd”, Erik van Looy is helemaal klaar om Nederland als tv-presentator te veroveren. In de podcast de ‘HLN-Mediawatchers’ vertelt hij hoe hij twee weken lang ‘in het allersaaiste hotel in Aalsmeer’ vertoefde voor de opnames van ‘De Pappenheimers’ voor RTL 4. Daarmee krijgt de iconische Woestijnvis-quiz nu ook een ‘buitenlands’ leven. In Vlaanderen stopte de quiz in 2016.
  2. ▶ Koen Wauters over televisietoekomst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertainmentshow op VTM te maken”
    HLN Mediawatchers
    9

    ▶ Koen Wauters over televisie­toe­komst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertain­ment­show op VTM te maken”

    Het ziet er dik naar uit dat 2024 één van de absolute topjaren uit de carrière van Koen Wauters wordt. Momenteel schittert hij met broer Kris in ‘Liefde voor Muziek’, straks mag hij samen met Julie Van den Steen het nieuwe VTM-programma ‘Sing Again’ aan elkaar praten en in de verte doemen nu al negentien uitverkochte Sportpaleizen voor ‘40 Jaar Clouseau’ op. En toch is de tv-honger van Koen nog niet gestild. “Ik droom van een Kriebels 2.0 en natuurlijk ben ik daar al aan het werken”, klinkt het in de HLN-podcast de ‘HLN-Mediawatchers’.