Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De Bleeckere komt terug op cruciale betwiste strafschop in Genk-Brugge: “Ik voel me niet schuldig, die fase was parate kennis”

Wat als… de VAR de betwiste penalty voor Genk tegen Club in PO1 niet had toegekend? Een foute beslissing, zou blijken, nadien is ook met de vinger gewezen naar Frank De Bleeckere die als Referee Manager de refs over de gewijzigde handspelregel onvoldoende gebrieft zou hebben over de uitzondering. Hij verweert zich nu dat die fase geen nieuw criteria was: “Het behoorde tot de parate kennis.”

30 reacties

  • Leon TRIMPE

    5 jaar geleden
    Louis MEEUS de enige kenner terzake .Ipv te zagen zouden de voetballers moeten leren om geen doelpunten te missen .Want missen is menselijk !!!
  • Paul Lenaerts

    5 jaar geleden
    Natacha, sorry maar de VAR heeft het voor Genk ook al verbrod, nu stellen dat de VAR Genk kampioen heeft gemaakt is zeer kort door de bocht en getuigd van veel jaloezie. Supporter van Brugge misschien ??
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    De VAR heeft Genk kampioen gemaakt! Cruciale fases van Club Brugge zijn onterecht afgekeurd of totaal verkeerd beoordeeld door onkunde! Hands, buitenspel, penalty"s, enz allemaal in het nadeel van Club en deze die het omgekeerde beweren kennen NIKS van voetbal of zijn mediageile salonsupporters! Tegen Gent, Anderslecht, Antwerp, Standard in Genk: tel ze maar eens op! Vreemd maar ja Club mocht niet verder uitlopen op Anderslecht hé!!!!
  • Luc Vandamme

    5 jaar geleden
    Draai het hoe het wilt de de VAR heeft alles er aangedaan om Genk kampioen te maken en het is hen gelukt. Voor Anderlecht hebben ze alle gedaan dat ze nog europees zouden halen maar dit is hen niet gelukt. En dat Club geen kampioen is ,is eigenlijk een goede zaak zodat ze eens wakker worden.
  • Sven Vandevyvere

    5 jaar geleden
    De var is er gekomen om interpretatie te vermijden. Niet dus !