Toyota Yaris.
Volledig scherm
Toyota Yaris. © Toyota

Dit zijn de tien beste en slechtste tweedehands auto's tot tien jaar oud

Wanneer je op zoek bent naar een tweedehands auto die je niet in de steek zal laten, is het misschien handig om deze twee lijsten even te bekijken. Al is het alleen maar om te ontdekken welke auto je beter níet kan kopen.

29 reacties

  • Mario De Vylder

    4 jaar geleden
    Mijn Carina E van 96 bolt nog prima, ni kapot te krijgen. Old scool, maar oerdegelijk.
  • Rudy Huybens

    5 jaar geleden
    @Berten Bibber, mijne Volvo V40 is nu 20 jaar, nog nooit problemen mee gehad. rij er ieder jaar mee naar spanje.
  • Miguel Leboucq

    5 jaar geleden
    Het is simple:minder electronica= minder problemen. (En ik werk zelf in de automobielsector.). Al die electronische gadgets en opties zijn een goudmijn voor garagisten.
  • Mathias Dumarey

    5 jaar geleden
    Onze 2de auto is renault clio. Al 14 jaar en nog nooit miserie mee gehad ondanks toch intensief gebruik. Volgend jaar zal deze vervangen worden door een nieuwe Clio.
  • Filip Traen

    5 jaar geleden
    Egbert: Eenzijdige visie... Maar feit is dat het in Aziatische handen is, en ben je er zeker van dat het volledig zelfstandig opereert? Toegegeven: het is niet zoals toen Saab in handen was van GM maar helemaal zelfstandig? Bekijken we dit binnen 5 à 10 jaar nog eens? Hoeveel % van alle Volvo's komen dan uit China? En wat de prijs van onderdelen betreft: welk Europees merk bedoel je? Anderzijds, indien onderdelen van Aziaten iets duurder zijn kan het ook aan de kwaliteit liggen, niet?