Het gaat om dokters die instonden voor diagnoses en check-ups van het personeel en medische bijstand gaven voor de operaties van de speciale eenheden.
Volledig scherm
Het gaat om dokters die instonden voor diagnoses en check-ups van het personeel en medische bijstand gaven voor de operaties van de speciale eenheden. © Photo News

Artsen bij politie werkten jarenlang halftijds voor voltijds loon

Ruim tien jaar lang presteerden 25 artsen van de federale politie een pak minder uren terwijl ze toch een voltijds loon kregen. De praktijk kwam pas onlangs aan het licht op een vergadering met de vakbonden. Dat schrijven Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen.

13 reacties

  • karin verwimp

    5 jaar geleden
    So wat. Ik ken er bij ons op het werk ook een paar die zes uur werken maar acht uur uitbetaald krijgen. En de leidinggevenden? Die kijken toe en zien dat het goed is. En van het feit dat de boel er door aan het kapot draaien is liggen ze blijkbaar ook niet wakker.
  • Mark Desiron

    5 jaar geleden
    overheid privatiseren tzal rap opgelost zijn
  • Kris Willems

    5 jaar geleden
    Bijklussen. Doe mij niet lachen. In het leger juist hetzelfde. Arts, apotheker, oogarts... allemaal halve dagen werken bij hun FULL time job. Dit omwille van hun officieren pensioen recht op te sparen. Geen enkele van hen was er te zien in de namiddag. Dit is een publiek geheim.
  • kris de ridder

    5 jaar geleden
    en bij defensie dan.....sommige artsen zag je 1 a 2 uur per dag, of kwamen gewoon niet als het hun niet paste voor een full time wedde. En dan mochten hun medewerkers het oplossen om de wachtende te annuleren.
  • stefan steegen

    5 jaar geleden
    Bij overheidsdiensten leeft men op grote voet. De privé zal het wel betalen.