Direct naar artikelinhoud
Festivals

Rock Werchter 2019. Zo mist u niets van op de weide

Rock Werchter 2019: volg alles live, op je computer, tablet of smartphone.Beeld Stefaan Temmerman

Rock Werchter 2019 zit in de startblokken. Op donderdag 27 juni zwaaien de poorten van het grootste muziekfestival van ons land open voor vier dagen muziek, plezier en ontdekkingen. De Morgen is erbij, en dit is wat u kan verwachten.

Met onderstaande tips hoeft u niets van het festival te missen. 

1. Volg Rock Werchter helemaal live via onze liveblog

Welke headliners spelen de weide plat? Wie stelt teleur? Voor welke jonge ontdekkingen wordt Werchter de springplank naar het supersterrendom? En hoe brengen de Belgen het er van af?

Onze ploeg van fotografen en journalisten houdt u live op de hoogte van alles wat er op, voor en achter het podium te beleven valt, van het moment dat de eerste festivalgangers toestromen tot de laatste die-hards naar huis strompelen.

 2. Ontvang onze recensies, de beste interviews en sfeerfoto’s als eerste op uw smartphone

Alles wat er gebeurt op de wei van Rock Werchter leest u onmiddellijk op uw smartphone dankzij onze volledig vernieuwde app. 

Download hier de app van De Morgen voor iOS en Android >

Zet uw notificaties aan en mis niets van op de weide. Zet uw pushmeldingen meteen aan wanneer u de app installeert, of achteraf in het menu: 

Zo activeert u pushberichten van De Morgen op uw telefoon.Beeld rv

3. Lees zondagavond al een extra Digitale Editie over Rock Werchter 2019 

De Morgen heeft een volledige digitale make-over gekregen. Gloednieuw is onze Digitale Editie op tablet, de krant van de dag met alle mogelijkheden van digitaal.

Zondagavond krijgt u een extra digitale editie op tablet, met onze eerste terugblik op Rock Werchter. Daarin vindt u de scherpste recensies, meeslepende reportages en prachtige foto’s in de mooie digitale vorm die u van ons gewend bent. 

Download nu al de Digitale Editie voor uw tablet, zodat u helemaal klaar bent voor zondag ›

Rock Werchter 2019. Zo mist u niets van op de weide
Beeld De Morgen

4. Ontvang het beste van Rock Werchter rechtstreeks in uw mailbox

Schrijf u in voor onze Cult nieuwsbrief en krijg het beste van Rock Werchter en de festivalzomer elke vrijdag in uw mailbox. 

Of schrijf u in voor onze ochtendnieuwsbrief. Dan ontvangt u elke ochtend het belangrijkste nieuws en onze beste stukken. 

Meer nieuwsbrieven? Ontdek hier al onze nieuwsbrieven ›

5. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter

Volg ons op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven.

Om op Facebook op de hoogte te blijven van De Morgen, is er een simpel trucje: ga naar de Facebook-pagina van De Morgen en klik onder ‘Volgend’ op ‘Als eerste weergeven’.  

Geef De Morgen voorrang op uw Facebook-tijdlijn.Beeld rv