Een zwartrijder die van de trein gezet werd om een ticket te kopen, haalde plots uit en zetten het op een lopen.
Volledig scherm
Een zwartrijder die van de trein gezet werd om een ticket te kopen, haalde plots uit en zetten het op een lopen. © Vertommen

Treinbestuurder neergeslagen door agressieve reiziger in station Leuven

BinnenlandIn het station van Leuven is dinsdagnamiddag een treinbestuurder neergeslagen door een agressieve reiziger. Dat meldt de Leuvense politie. De dader kon het op een lopen zetten en wordt momenteel opgespoord.

13 reacties

  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Deze mensen uitrusten met een taser, kan de politie de dader alleen nog inrekenen.
  • Jos Dupont

    5 jaar geleden
    Dat wordt er hier niet beter op , en als ze hem al vinden ( twijfelachtig ) zal justitie wel de andere kant opkijken , of een prulstraf geven onder voorbehoud !!
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Wij gaan naar een tijd dat de treinconducteur zal schrik krijgen om zijn werk naar behoren uit te voeren.Er word nu al af en toe een wagen overgeslagen uit schrik dat het probleem gevallen zijn.Geen respect meer noch voor de reizigers noch voor het gezag.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    tegenwoordig volgens mij overal dagelijkse kost ... daders beroepen zich op een moeilijke jeugd, sociale omstandigheden enz... Ze kregen geen opvoeding mee en respecteren dus ook geen grenzen. Het is aan de overheid om zo'n probleem op te lossen. Politiekers leven in andere sferen. Enkel mensen die er in de dagelijkse omgang mee te maken hebben, hebben er ast van.
  • Tamzin Andersen

    5 jaar geleden
    Wanneer worden onze wetten en strafuitvoeringen eindelijk aangepast aan onze hedendaagse maatschappij waar hoe langer hoe meer gevaarlijke idioten rondlopen zonder besef van normen en waarden ?