Samir Nasri.
Volledig scherm
Samir Nasri. © BELGA

VIDEO. Nasri voorgesteld bij Anderlecht: “Mijn rol hier wordt nieuw voor mij”

AnderlechtVincent Kompany toverde eind vorige week een wit konijn uit zijn hoed. Samir Nasri, ex-ploegmaat van Kompany bij Manchester City, zette verrassend zijn krabbel bij paars-wit. De 32-jarige Fransman werd zonet officieel voorgesteld. “Ik zal één van de meer ervaren spelers van de groep zijn. Die rol wordt nieuw voor mij. Maar met de ervaring die ik heb opgedaan bij clubs als Arsenal en manchester City moet dat wel lukken.”

14 reacties

  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Weer een die nog maar juist uit blessure komt. Sandler ook al. Dat voorspelt niet veel goeds voor Anderlecht als die spelers weer voortdurend geblesseerd gaan zijn. Dan ben je er ook niets mee.
  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    Barn, jij hebt t'en minste inzicht van wat iemand als Kompany wil brengen in Belgïe !
  • bart bonero

    5 jaar geleden
    Awel ik ben Brugge fan, maar ik vind het eigenlijk echt wel leuk dat Vince en Nasri in onze competitie zitten. Geef RSCA tijd. Ik geloof wel in dit project en de guardiola visie (waar ik persoonlijk zwaar fan van ben). Ik kijk alvast uit naar de competitie.
  • Rogé Brouwers

    5 jaar geleden
    Iets in mij zegt mij dat ze hier een kat in een zak gekocht hebben.Kompany zit ertussen
  • james vroman

    5 jaar geleden
    en de play-offs lol ze hebben die gast wat wijsgemaakt denk ik ....voor het behoud gaat hij mogen spelen ...die kern is waardeloos ...