BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

“Blaaskaak”: Trump maakt Britse ambassadeur opnieuw met grond gelijk op Twitter

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump heeft de Britse ambassadeur in Washington DC opnieuw aangevallen op Twitter. Hij verweet de man “gek” te zijn, “erg dom” en “een blaaskaak”.

49 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "Ik kan dingen over hem zeggen, maar ik ga er me niet druk om maken.” Maar een beetje later zegt hij die dingen dan toch. Zoals altijd.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Ik noem dit zeker niet met de grond gelijkmaken. Ik noem dit eerder laf zijn omdat hij weet dat die man hem niet eerlijk van repliek MAG dienen. Een man die zegt wat een ander denkt, en daar staat hij blijkbaar niet alleen in. Maar ja, schijnheiligheid.....
  • FELIX VAN DE VEN !

    5 jaar geleden
    Zeiker !
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    En hij leert het maar niet af: letterlijk op elke belediging aan zijn adres moét hij reageren met schimpscheuten en beledigingen. Niet echt "presidentieel"!
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Hij bewijst alleen nogmaals het gelijk van de ambassadeur.
  1. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    6

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek
  2. “Als Oekraïne bij de Europese Unie komt, verschuift het zwaartepunt nog meer naar Oost-Europa”
    HLN legt Europa uit
    8

    “Als Oekraïne bij de Europese Unie komt, verschuift het zwaarte­punt nog meer naar Oost-Europa”

    Kan elk land lid worden van de Europese Unie? Op die vraag zoekt Europa-expert Jelle Frencken een antwoord in ‘HLN legt Europa uit’. Oekraïne is kandidaat-lidstaat voor de EU en zit sinds eind vorig jaar in de toetredingsprocedure. “Oekraïne is een land met 38 miljoen inwoners. De richting die de Oekraïners willen opgaan, zal dus zeker een impact hebben”, vertelt Steven Van Hecke, hoogleraar Europese Politiek. “Landen als Frankrijk en Duitsland zien niet graag het aanzien van West-Europa afnemen als het zwaartepunt verschuift.” Kijk hierboven naar de volledige aflevering.