Elia Viviani met onder anderen Caleb Ewan en Mike Teunissen achter zich.
Volledig scherm
Elia Viviani met onder anderen Caleb Ewan en Mike Teunissen achter zich. © AP

Deceuninck-Quick.Step blijft aan het feest, Elia Viviani wint massasprint in Nancy

Tour de FranceNieuw ritsucces voor Deceuninck-Quick.Step in de Tour. Elia Viviani won de sprintersrit met aankomst in Nancy. Alexander Kristoff en Caleb Ewan werden tweede en derde. Julian Alaphilippe blijft in het geel.

11 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    carina En als nijs en co niets van de koers kennen ligt toch niet te zeuren als de commentatoren u niet aanstaan , zet het geluid af of kijkt naar ned 1. Probleem opgelost zou ik zeggen
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @patrick Isenborghs: wat heeft Van Aert hiermee te maken. Ik heb het enkel over het feit dat de heer Nys gewoon niets bijdraagt aan de radio en/of tv-uitzendingen. Zagen en denken alles beter te weten, dat is alles wat hij kan. Ben trouwens in het verleden altijd supporter van de crosser Nys geweest, maar met zijn commentaar valt hij zwaar door de mand.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    carina kijk naar kookprograma,s als u iemand zijn gezicht niet kunt zien , als ze van aert zijn naam geen 20 keer vernoemen is er niemand goed voor u
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @ Eric Maier: er was inderdaad niets mis met zijn voorbereiding in de Franse wedstrijden op veldritseizoen, wel met zijn gezaag en betweterigheid. Hij brengt totaal niets bij aan de radio en/of tv-uitzendingen waar hij als "analist" gevraagd wordt. Dat geldt trouwens niet alleen voor Nys, ook voor een aantal anderen.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    3 man weg en 2 van Wanty die alles proberen , altijd beter dan die vele meerijders die niet durven aanvallen. Publiciteit is het belangrijkste en daar zorgen de mannen van Hilaire voor.