Naomi Osaka en Serena Williams.
Volledig scherm
Naomi Osaka en Serena Williams. © AP

“Toen Naomi’s antwoord kwam, rolden de tranen me over de wangen”: Serena Williams schrijft essay over bewogen finale US Open

TennisHet ging niet vanzelf maar Serena Williams kwalificeerde zich vandaag voor de halve finale in Wimbledon. Ze blijft zo in de running voor een 24ste Grand Slam-titel en een eerste finale sinds de US Open van 2018. In een essay dat de 37-jarige Amerikaanse voor het modeblad Harper’s Bazaar schreef en dat in de editie van augustus verschijnt, komt Williams nog eens in detail terug op het incident dat die veelbesproken finale tegen de Japanse Naomi Osaka ontsierde.

8 reacties

  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Triestig ,heel triestig en niet echt bewijs van intelligentie, spijtig en onfair tov de tegenstandster
  • Godfrey Vaes

    5 jaar geleden
    Altijd cinema als ze dreigt een match te verliezen! Zeer slechte verliezer en teveel diva...
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    We weten al langer als er iets niet gaat naar haar zin , dat het drama-queen gehalte in haar het overneemt.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Ja het is omdat je een vrouw bent, iedereen haat vrouwen. Man toch, altijd dat geslacht aanhalen..wordt echt irritant. Had ge gewoon gezwegen was er niets aan maar je moest zagen....als een vrouw.
  • Patrick Van de Velde

    5 jaar geleden
    serena is de goat in onsportief zijn , liegen en bedriegen . Een ego zo groot als een huis . Ik hoop echt dat de echte waarheid eens boven komt drijven . ze denkt dat ze boven iedereen staat .Weigert zelfs dopingcontrole met als antwoord ,ik ben serena en wat ga je doen !!! Van iemand die het tennis 30jaar volgt !