Chloë (1) kwam om het leven op een cruiseschip.
Volledig scherm
Chloë (1) kwam om het leven op een cruiseschip. © Familie Wiegand / Freedom of the Seas

Drama op cruiseschip krijgt staartje: familie omgekomen peuter klaagt bedrijf aan

buitenlandHet drama op een cruiseschip in Puerto Rico van afgelopen weekend, waarbij een peuter op tragische wijze om het leven kwam, krijgt een staartje. De ouders van de 1-jarige Chloë hebben een advocaat onder de arm genomen omdat zij ervan overtuigd zijn dat het ongeluk voorkomen had kunnen worden.

64 reacties

  • coppens jean-pierre

    5 jaar geleden
    Allez lezen. De actie van de ouders, het aanklagen van het cruiseschip , is waarschijnlijk een zet tegen het onderzoek van justitie om de grootvader te vervolgen.
  • Felix Petri

    5 jaar geleden
    Als die man het kind al heeft moeten op tillen zat dat raam toch voor kinderen op een onbereikbare hoogte. Het is erg voor die man maar ik denk toch dat hij verantwoordelijk is. Dan hij draait zich even om??? en dat terwijl je je kleinkind net op een hoogte hebt gezet, vreemd. Stel dat er geen enkel raam zou open kunnen en er breekt bv. brand uit waardoor er nog weinig vluchtwegen zijn, dan wordt de maatschappij hiervoor aangeklaagd. Probeer maar eens goed te doen.
  • Paul Stausens

    5 jaar geleden
    De advocaat ruikt geld. Hoe absurd ook, hij zal wel voor u pleiten, en cassa cassa voor hem. Eigen verantwoordelijkheid bestaat blijkbaar niet meer.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Moeten er dan bij elk openstaand raam bordjes gehangen worden: "Pas op: open raam!"? Dat zié je toch?
  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    De grootvader moest gecontroleerd hebben of deze plaats veilig was, hij blijft verantwoordelijk. En ik vind het smerig dat de familie nu alles uit de context van de realiteit haalt en het cruiseschip wil aanklagen. Het is een vreselijk.drama. alleszins veel sterkte aan de familie