Siegfried Minten
Volledig scherm
© Siegfried Minten

Hallucinante beelden uit Craeybeckxtunnel: auto meters ver meegesleurd door vrachtwagen

Er zijn spectaculaire beelden opgedoken uit de Craeybeckxtunnel in Antwerpen. In een kort videofragment is te zien hoe een auto in volle vaart wordt meegesleurd door een vrachtwagen. 

98 reacties

  • yann bertin

    5 jaar geleden
    Katrien Caers denk je daarmee alles op te lossen? Dan zijn de voertuigen die tegen 100 km/u door een bebouwde kom rijden ook allemaal vrachtwagens volgens jou, niet? Trouwens, veel geluk met koffie drinken, chocolade eten, katoen dragen zonder transport... of geloof je dat dit allemaal bij de lokale boeren te verkrijgen is? Kom gerust eens een week mee rijden met mijn vrachtwagen en je zal wel snel van mening veranderen dat wij steeds de schuld treffen
  • Koen Beutels

    5 jaar geleden
    Chris Moors, als je beetje kijkt naar het filmpje zie je duidelijk dat dit gefilmd is op passagiers kant en dus niet door de bestuurder.
  • Cris Moors

    5 jaar geleden
    Wat mij vooral opvalt zijn al de negatieve reacties van de experts maar niemand die commentaar geeft op degene die het ongeval filmt. Dit is niet met een dashcam gefilmd maar met een smartphone terwijl hij aan het rijden is. Deze persoon is een groter gevaar op de weg als deze 2 pechvogels Onze cameraman heeft het verkeer helemaal niet in de gaten en is gewoon uit op sensatie en spektakel. Mijn mening is dat dit individu niet in het verkeer thuishoort.
  • Pedro Goossens

    5 jaar geleden
    Je ziet niet alles. Wat is er gebeurt, hoe komt die auto voor de vrachtwagen? Afgesneden?
  • Ludwig Van Noten

    5 jaar geleden
    Waarom stopte die niet? Da's een serieuze eerste handeling die met of zonder opzet over het hoofd wordt gezien. Ben geen rechter maar één blinde weet dat dit niets te maken heeft met veilig rijgedrag!