VRT
Volledig scherm
© VRT

Tom Van Dyck praat in ‘Vive Le Vélo’ voor het eerst over zijn inzinking: “Dood van Christophe Lambrecht heeft me leren relativeren”

TV“Het kan raar klinken, maar het is de dood van mijn allerbeste vriend en radiomaker Christophe Lambrecht die me geholpen heeft om weer uit de put te kruipen waar ik in beland was. Zijn plotse dood heeft mij mijn eigen toestand doen relativeren”, zo getuigde acteur-regisseur Tom Van Dyck vanavond in ‘Vive Le Vélo’ bij Karl Vannieuwkerke. Van Dyck maakte een voorzichtige comeback nadat hij zo’n zes maanden geleden, uitgerekend tijdens de try out van zijn theatervoorstelling ‘Het Beest In U’, mentaal crashte en zich noodgedwongen moest terugtrekken uit het publieke leven.

6 reacties

  • Martin Amelynck

    5 jaar geleden
    Fantastische mens... blij dat je terug bent... en knap hoe je alles relativeert. Succes nog!
  • ludo vandendoorent

    5 jaar geleden
    Schoon van Tom om als gekend gezicht zo'n eerlijk menselijke getuigenis te zien afleggen. Dit alles heel respectvol gebracht door Karl. Top kerels!
  • Erik Verdyck

    5 jaar geleden
    Mooie eerlijke verwoording , zoals we hem kennen ! Topkerel ....
  • Daniël Maenhaut

    5 jaar geleden
    Heb hem - en nog steeds - een toffe vent gevonden. Er is inderdaad meer dan alleen maar leven voor het werk ! Tussendoor genieten van kleine dingen ! Hou je verder goed, Tom !
  • ANTOINE DIERCKX

    5 jaar geleden
    Ik weet compleet waarover je het hebt, makker