© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Lierse Kempenzonen stuurt Marvin Ogunjimi naar B-kern

Grote afwezige zaterdag op de jaarlijkse fandag bij Lierse Kempenzonen was Marvin Ogunjimi, nadat de voormalige Rode Duivel naar de B-kern werd verwezen. Club en speler zoeken komende week verder naar een oplossing.

kugu

Marvin Ogunjimi streek de voorbije wintermercato neer op het Lisp, maar slaagde er op een degelijke start na haast nooit in om het niveau bij Lierse Kempenzonen hoger te tillen. Met het vertrek van Urbain Spaenhoven verloor Ogunjimi eind vorig seizoen bovendien de coach die in hem geloofde en hem naar het Lisp had gehaald.

Sinds het begin van de huidige voorbereiding doken steeds meer negatieve geruchten op rond Ogunjimi. Zo zou de aanvaller geen te beste invloed gehad hebben op de rest van de spelersgroep en leek de chemie tussen club en speler gaandeweg helemaal zoek. Dat leidde nu tot de beslissing om Marvin Ogunjimi naar de B-kern te verwijzen. De komende dagen zal Lierse Kempenzonen wellicht met de speler rond de tafel zitten om een oplossing te zoeken. Al lijkt het een zekerheid dat de dagen van de spits geteld zijn in Lier.

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

MEER OVER Eerste Amateurklasse

Meer sportnieuws