De acht plekken van Wim Helsen.
Volledig scherm
De acht plekken van Wim Helsen. © Vertommen

Tom Helsen organiseert bioscoopbezoek voor 160 kansarmen: “Maar er moet structureel iets veranderen”

ShowbizzEen tijdje geleden kondigde Tom Helsen (43) het al aan: in samenwerking met Kinepolis Leuven en Disney zou hij een bioscoopbezoek voor kansarme mensen organiseren. Vandaag was het dan zover: bijna 160 mensen genoten van een vertoning van ‘The Lion King’. Maar de muzikant kijkt al naar de toekomst en wil structurele veranderingen. 

2 reacties

  • Bart Temmerman

    5 jaar geleden
    Veel meer dan een liefdadigheidsactie. Tom, we strijden samen voor het recht op vrijetijdsparticipatie voor wie het financieel heel moelijk heeft. Ook blockbusters horen daarbij. #UiTPAS wil iedereen inspireren en aanmoedigen, maar voor mensen in armoede is het de ideale manier om ook de prijsdrempel weg te halen. Laten we snel werk maken van dat gesprek met Kinepolis, samen met de nieuwe minister, de gemeenten, Iedereen Verdient Vakantie, mijn collega’s bij publiq vzw en Tom zelf.
  • Caroline Bex

    5 jaar geleden
    Knap initiatief! Er bestaat al zoiets ‘structureel’: het kinderarmoedefonds waar ouders via het OCMW een terugbetaling kunnen krijgen voor socio-culturele uitstappen, lidgelden voor verenigingen en schoolrekeningen... .