Van Aert hoopt enkele crossen te kunnen rijden: “Al is het maar als voorbereiding op het voorjaar”

WielrennenWout van Aert (24) hoopt komende winter toch enkele cyclocrossen te kunnen rijden. “Al is het maar als voorbereiding op het voorjaar op de weg”, zegt de renner van Jumbo-Visma.

22 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Afwachten hoe het zit met het littekenweefsel, of dat hem gaat hinderen of niet. Dat kan hem veel in de weg leggen als hij terug bezig is. Hopelijk van niet, maar de kans bestaat bij zo'n lelijke wond waar ook de pezen wat geraakt waren.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Misschien VDP dubbel startgeld geven om niet te starten want als Wout niet rijdt zal het nog saaier worden.
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Door zijn klasse zal hij na herstel weer snel top zijn .Ik verwacht hem dan zeer sterk als kopman in de voorjaars klassiekers met deze sterke ploeg .In de ritten wedstrijden weer een beetje als helper , en af en toe eens een ritje meepakken .Overal waar hij aan de start verschijnt laat hij zich opmerken , gans het jaar .Fijn hiervan fan te zijn ! Beter dan renners die een klassieker winnen en dan voor de rest van het jaar nergens meer te bespeuren zijn zoals de Ronde van Vlaanderen dit jaar.
  • Jozef Van den Donder

    5 jaar geleden
    Peter wa heeft 'die hollander' hier mee te maken?Het gaat over de revalidatie van Van Aert, en er zijn nog andere wielrenners hoor!
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Aan alles is er, naast de negatieve kant(en), ook positieve kant(en). Hoe minder crossen hij rijdt, des te minder verliest hij van Thieu VDP.