Hanëya overleefde het ongeval niet.
Volledig scherm
Hanëya overleefde het ongeval niet. © Shutterstock

Meisje (1) overleden nadat ze door dronken ouders achtergelaten werd in ziekenhuis

Het meisje (1) dat door haar ouders in het ziekenhuis bewust achtergelaten werd, is na drie dagen overleden. Hanëya verkeerde in kritieke toestand na een zwaar verkeersongeval dat veroorzaakt werd door haar dronken moeder. Gisteren kon de politie de ouders -alweer in allesbehalve nuchtere toestand- op de openbare weg arresteren. Ze boden daarbij geen enkele weerstand.

48 reacties

  • Stef van Dijk

    5 jaar geleden
    Meteen de andere kindjes afnemen en moeders de bak in! Bezopen gaan rijden met je kroost op de achterbank valt bij mij minimaal onder doodslag, meerdere keren dat doen poging tot moord
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    De sociale instanties hadden wel jaren geleden drastischer te werk mogen gaan. Moeten kinderen getuige zijn van partnergeweld bv ?
  • Hugo BAVRE

    5 jaar geleden
    In principe worden wij geboren om later kinderen op de wereld te zetten. Hoe dat moet komt vanzelf, moet niet aangeleerd worden. Maar als de kinderen er zijn en opgevoed moeten worden, dat wordt niet aangeleerd, meestal zijn het de grootouders die de weg wijzen. In vele gevallen is de verzorging en opvoeding geen prioriteit meer, naar crèches of andere opvang. De negatieve gevolgen voor de maatschappij wil men om allerlei drogredenen niet zien.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Zo mensen zouden nooit een kind mogen krijgen en weten dat er zoveel 1 tje willen er alles voor doen maar het niet lukt!
  • nadine Nadine Martin

    5 jaar geleden
    Levens lang opsluiten , kindjes zijn beter af zonder zo'n ouders .Verschrikkelijk voor de kindjes die nu ook nog hun zusje moesten afgeven ...