Op het linkse flesje staat de volgende mop: “Wanneer kan een vrouw een miljonair van je maken?” met als antwoord: “Wanneer je een biljonair bent.”
Volledig scherm
Op het linkse flesje staat de volgende mop: “Wanneer kan een vrouw een miljonair van je maken?” met als antwoord: “Wanneer je een biljonair bent.” © rv twitter

Rwandees biermerk verontschuldigt zich voor seksistische grappen op bierflessen

BuitenlandHet Rwandees biermerk Skol, dat in handen is van de Belgische holding Unibra, heeft zijn excuses aangeboden nadat critici zeiden dat de grappen op hun bierflesjes seksistisch waren. 

7 reacties

  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Jongens toch, wat hebben er toch veel mensen lange tenen. Ik wens iedereen een gevoel voor humor toe.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Amaai , amaai, is dat ook al seksistisch! ! Het is toch waar, hihi. Loopt iedereen rond met complexen dat ze zich direct aangevallen voelen of wat is er gaande.
  • Jan Dekoninck

    5 jaar geleden
    Alleen Geubels komt ermee weg. ;-)
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Alles is tegenwoordig zo dat het altijd wel iets of iemand zal kwetsen. Het volstaat dat één een klacht neerlegt terwijl miljoenen er geen graten in zien, politieke correctheid zal ervoor zorgen dat die ene zijn gedacht krijgt, en de miljoenen in kou blijven staan: moppen over holebi's, metoo verhalen, moppen over anders gepigmenteerden...zelfs zwarte piet van Sinterklaas moest eraan geloven.
  • Patrick De Cleyn

    5 jaar geleden
    Nu zou ik eens willen zien als pakweg een merk van een typisch vrouwenparfum of een merk van tampons zoiets zou lanceren met mannengrappen (en ook die zijn soms hilarisch, maar tegenwoordig - onbegrijpelijk - seksistisch) of er ook zoveel poeha over zou gemaakt worden.