Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Verdwijnt na kilometerheffing ook verplichte energierenovatie uit het Vlaamse beleid?

binnenlandMilieu-organisaties maken zich zorgen dat na de kilometerheffing ook de verplichte energierenovatie uit het Vlaamse beleid verdwijnt. Het gaat om twee belangrijke hefbomen voor de uitstootdoelstellingen tegen 2030. "Ik vermoed dat Open Vld de energierenovatie wel eens ter discussie zou durven stellen", zegt een onderhandelaar in aanloop naar de klimaatwerkgroep, die morgen vergadert.

22 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Politici en Suskes, hun sekswerkers, waren op den duur nog de enigen die al deze beleidslijnen en verplichtingen konden uitvoeren bij hun renovatie en aankoop van een woning.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Geachte politici, aub! Wij betalen u niet om ons ongelukkig te maken, maar om ons gelùkkig te maken. The pursuit of happiness: een ademend huis, met tocht tegen vocht en insecten. Al wie zo graag in de evolutie gelooft: wel, we zijn duidelijk NIET geëvolueerd sinds de 19e eeuw: we hebben opnieuw bedwantsen, zoals in onverluchte (!) werkmanshuisjes, uit de 19e eeuw!
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    We leven in een landje van altijd moeten en altijd betalen, als het gaat over krijgen zijn ze meestal niet thuis. Niet iedereen heeft het riant loon en pensioen van politici, wereld vreemde bende.
  • Eddy De Pooter

    5 jaar geleden
    Binnenkort is wonen in Vlaanderen onmogelijk gemaakt.
  • Eddy De Pooter

    5 jaar geleden
    Verplichten, verplichten, in Vlaanderen is alles verplicht, behalve datgene dat verboden is.